Dodaj produkty do porównania
Dodaj produkty do życzeń
Pracujemy:

Pn - Pt

10:00–18:00

 

0
Mój koszyk
Nearly 70 renowned New England writers gather round the table to talk food and how it sustains us—mind, body, and soul A collection of essays by top literary talents and food writers, Breaking Bread celebrates local foods, family, and community, while exploring how what’s on our plates engages with what’s off: grief, pleasure, love, ethics, race, and class. Here, you’ll find Lily King on chocolate chip cookies, Richard Russo on beans, Jennifer Finney Boylan on homemade pizza, Susan Minot on the non-food food of her youth, and Richard Ford on why food doesn’t much interest him. Nancy Harmon Jenkins talks scallops, and Sandy Oliver the pleasures of being a locavore. Other essays address a beloved childhood food from Iran, the horror of starving in a prison camp, the urge to bake pot brownies for an ill friend, and the pleasure of buying a prized chocolate egg for a child. Profits from this collection will benefit Blue Angel, a nonprofit combating food insecurity by delivering healthy food from local farmers to those in need. ISBN: 9780857828972 Author Susie Hodge
Zaloguj się za pomocą
Oceń produkt
Wysłać

Art: Explained 100 Masterpieces and What They Mean. Susie Hodge

Niedostępna
Artykuł: 1012457
Termin wysyłki
Charakterystyka
Kategoria Food & Drink
Wydawnictwo Laurence King Publishing
Autor Susie Hodge
Termin wysyłki Невідомо
Język Angielski
ISBN 9780857828972
Oprawa Paperback
Rok wydania 2022
Liczba stron. 216
Rozmiar, mm 150x215
  • Paczkomaty InPost -  od 12 zł
  • Paczkomaty InPost (za pobraniem) - od 16 zł
  • Kurier- od 12.50 zł
  • Kurier (za pobraniem) - od 15 zł
  • Odbiór własny Poznań - 0 zł
  • Przy zamówieniu od 350 zł - dostawa gratis

1. Karta Visa/Mastercard.

2. Przelewy 24

3. Przelew na konto

4. Pobranie (+ 4 zł)

 

 

Na górę