Dodaj produkty do porównania
Dodaj produkty do życzeń
Pracujemy:

Pn - Pt

10:00–18:00

 

0
Mój koszyk
There’s more to a potato than mash. Discover new adventurous ways to prepare a parsnip or how to cook cabbage with this book of more than 800 plant-focused recipes. From boiled beets to roasted radishes, each chapter offers countless simple methods to use a single vegetable. You’ll be swapping boiled carrots for eggplant fried with mint, garlic, and pine nuts faster than you can say “kale.” Get to know your way around the vegetable patch, and be kind to yourself and the planet in the process. Eat Your Greens! introduces more than 40 vegetables, explaining when they’re in season, how best to store them, and what ingredients they work well with. ISBN: 9783899559996 Author Anette Dieng
Zaloguj się za pomocą
Oceń produkt
Wysłać

Eat Your Greens! Plant-focused recipes for the kitchen. Anette Dieng

Niedostępna
Artykuł: 1017337
Termin wysyłki
Charakterystyka
Kategoria Food & Drink
Wydawnictwo Gestalten
Autor Anette Dieng
Termin wysyłki Невідомо
Język Angielski
ISBN 9783899559996
Oprawa Hardcover
Rok wydania 2020
Liczba stron. 188
Rozmiar, mm 180x240
  • Paczkomaty InPost -  od 12 zł
  • Paczkomaty InPost (za pobraniem) - od 16 zł
  • Kurier- od 12.50 zł
  • Kurier (za pobraniem) - od 15 zł
  • Odbiór własny Poznań - 0 zł
  • Przy zamówieniu od 350 zł - dostawa gratis

1. Karta Visa/Mastercard.

2. Przelewy 24

3. Przelew na konto

4. Pobranie (+ 4 zł)

 

 

Na górę