Liczba
|
Koszt
|
||
|
There’s more to a potato than mash. Discover new adventurous ways to prepare a parsnip or how to cook cabbage with this book of more than 800 plant-focused recipes. From boiled beets to roasted radishes, each chapter offers countless simple methods to use a single vegetable. You’ll be swapping boiled carrots for eggplant fried with mint, garlic, and pine nuts faster than you can say “kale.” Get to know your way around the vegetable patch, and be kind to yourself and the planet in the process. Eat Your Greens! introduces more than 40 vegetables, explaining when they’re in season, how best to store them, and what ingredients they work well with. ISBN: 9783899559996 Author Anette Dieng
Eat Your Greens! Plant-focused recipes for the kitchen. Anette Dieng
Niedostępna
Artykuł: 1017337
Spytaj o cenie
%
Zaloguj się, aby wyświetlić skumulowany rabat
Charakterystyka
Kategoria | Food & Drink |
---|---|
Wydawnictwo | Gestalten |
Autor | Anette Dieng |
Termin wysyłki | Невідомо |
Język | Angielski |
ISBN | 9783899559996 |
Oprawa | Hardcover |
Rok wydania | 2020 |
Liczba stron. | 188 |
Rozmiar, mm | 180x240 |
- Paczkomaty InPost - od 12 zł
- Paczkomaty InPost (za pobraniem) - od 16 zł
- Kurier- od 12.50 zł
- Kurier (za pobraniem) - od 15 zł
- Odbiór własny Poznań - 0 zł
- Przy zamówieniu od 350 zł - dostawa gratis
1. Karta Visa/Mastercard.
2. Przelewy 24
3. Przelew na konto
4. Pobranie (+ 4 zł)