Dodaj produkty do porównania
Dodaj produkty do życzeń
Pracujemy:

Pn - Pt

10:00–18:00

 

0
Mój koszyk
Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs. ISBN: 9781782144076 Author Emi Kazuko
Zaloguj się za pomocą
Oceń produkt
Wysłać

Japanese Cooking The Traditions, Techniques, Ingredients and Recipes. Emi Kazuko

Niedostępna
Artykuł: 1012868
Termin wysyłki
Charakterystyka
Kategoria Food & Drink
Wydawnictwo Hermes House
Autor Emi Kazuko
Termin wysyłki Невідомо
Język Angielski
ISBN 9781782144076
Oprawa Hardcover
Rok wydania 2020
Liczba stron. 256
Rozmiar, mm 220x290
  • Paczkomaty InPost -  od 12 zł
  • Paczkomaty InPost (za pobraniem) - od 16 zł
  • Kurier- od 12.50 zł
  • Kurier (za pobraniem) - od 15 zł
  • Odbiór własny Poznań - 0 zł
  • Przy zamówieniu od 350 zł - dostawa gratis

1. Karta Visa/Mastercard.

2. Przelewy 24

3. Przelew na konto

4. Pobranie (+ 4 zł)

 

 

Na górę