Dodaj produkty do porównania
Dodaj produkty do życzeń
Pracujemy:

Pn - Pt

10:00–18:00

 

0
Mój koszyk
Designed for use as a home cooking class, this essential guide to mastering French culinary techniques and recipes features: •575 ILLUSTRATIONS, including 400 step-by-step photographs •95 CULINARY TECHNIQUES AND KITCHEN SKILLS: cooking methods, cutting techniques, how to prepare vegetables, meat, and fish •100 BUILDING-BLOCK RECIPES for doughs and batters, stuffings, sweet and savory sauces, cake bases and fillings, and more •165 ICONIC FRENCH RECIPES for appetizers, fish and shellfish, poultry, meats, vegetables, cheese, and desserts, graded for complexity with a three-star rating, including: Bouillabaisse, Sea bass in a salt crust, Bœuf bourguignon, Salade Niçoise, Ratatouille, Tarte Tatin, Raspberry charlotte, Opéra •PRACTICAL REFERENCES: illustrated guides to equipment, meat cuts, and French produce; conversion tables; extensive cross-references to techniques and recipes; glossary; detailed index •SIGNATURE RECIPES by nine Michelin-star chefs and culinary artisans: Stéphane Augé, Régis Marcon, Alain Passard, Gérald Passédat, Anne-Sophie Pic, Jean-François Piège, Didier Stéphan, Xavier Thuret, Yves Thuriès. ISBN: 9782080421937 Author Vincent Boué
Zaloguj się za pomocą
Oceń produkt
Wysłać

The Complete Book of French Cooking. Vincent Boué

Niedostępna
Artykuł: 1017129
Termin wysyłki
Charakterystyka
Kategoria Food & Drink
Wydawnictwo Flammarion
Autor Vincent Boué
Termin wysyłki Невідомо
Język Angielski
ISBN 9782080421937
Oprawa Hardcover
Rok wydania 2023
Liczba stron. 542
Rozmiar, mm 220x290
  • Paczkomaty InPost -  od 12 zł
  • Paczkomaty InPost (za pobraniem) - od 16 zł
  • Kurier- od 12.50 zł
  • Kurier (za pobraniem) - od 15 zł
  • Odbiór własny Poznań - 0 zł
  • Przy zamówieniu od 350 zł - dostawa gratis

1. Karta Visa/Mastercard.

2. Przelewy 24

3. Przelew na konto

4. Pobranie (+ 4 zł)

 

 

Na górę